Tiltu The Tolleri siis täytti tänään täydet 3 vuotta! Tiltusta on kolmessa vuodessa kehkeytynyt ihan ihana, kaikin puolin. Tiltu osaa ottaa kotioloissa hyvin rennosti, se suhtautuu kaikkeen ja kaikkiin avoimesti ja hymyillen ja harrastuskaverina se on oikein reipas paketti. Onnea Ihanalle Tiituskalle, meidän pikku TättähääräTipartiitta.

Synttärijuhlintahan aloitettiin jo vähän edellisen päivän puolella oikein ilotulituksin :-) Tähän tohinaan tosin Tiltu ei saanut sen ihmeemmin osallistua, vaan joutui pitämään Konstalle sisällä seuraa, verhot kiinni ja radiota kuunnellen. Se on muuten viimeistään nyt todistettu, että Selmalta on mennyt kuulo - koira, joka aina pauketta kuullessaan tuli kiireesti turvaa hakemaan ihmisten syliin ängäten, käveli nyt ulkona alkuillasta hätkähtämättä tippaakaan mistään naapurista kantautuneista paukkeista. Eipä ilotulitus sitten Tiltun tai Konstankaan elämää paljon hetkauttanut.

Ilmeisesti Tiltu sitten taisi olla perheen ainoa, joka nautti illalla jotain koiraa väkevämpää, koska aloitti syntymäpäivänsä oksentelemalla... Mistä sitten johtuikin, loppui päivän mittaan. Synttärien kunniaksi Tiltu pääsi ihan yksin koirana metsälenkille perheen kanssa Selman jäädessä lapsenvahdiksi. Palatessamme kurkistelin ikkunasta Konstan olotilaa, vaan ei näkynyt koko koiraa. Eipä niin, kun nukkui sikeästi Selman kainalossa :-)

Yritettiin sitten isännän kanssa kuvata kauniita tollereitamme näin juhlan kunniaksi... Tiltu 3 vuotta;

2194811.jpg

Konsta melkein 8 viikkoa;

2194818.jpg

(Pitäisi muuten hankkia johtouralista tuohon, ettei vielä katkea koneesta yhteys...)

Tiltu ;

2194815.jpg

Ja kysyn minä, onko tämä normaalia? Miten Tiltu VOI vain sietää ja siirtyä kun kakara roikkuu nisässä, oikein lussutus kuuluu? Miksei se komenna? Konstastahan kasvaa tällä menolla ihan lällitty ja lellitty, lapset hyysää ja isosisko sietää tyynesti kaiken...

2194816.jpg'

Onnittelut kaikille Raketeille!

ja

HYVÄÄ, ONNELLISTA JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA IHAN KAIKILLE!

PS. Huomasin juuri, että Beanit olivat ilmestyneet koiranettiin, kas tässä Konsta