JADORED´S REBECCA ROCKET "TILTU"

s. 1.1.2006

         i.FIN TVA FIN MVA EST MVA S MVA(N) KANS MVA 
Nordwart Daidalos           

e. FIN MVA Jadored´s Tiny Kaboom

         Kasvattaja;  Nina Oravainen, Karttula
                              Kennel Jadored´s

         Omistaja; Nina Oravainen & Tutta Ojansuu

Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät PRA-B

Nou1

Toko Alo1

Lt 170p

Tiltu koiranetissä

Tiltu 1v

Tiltu 3v

Tiltu nättinä

Tiltu 3,5 v

 

Tiltu melkein 4 v

 

 

Tarina Tiltusta :-)

Tiltu on The Tolleri. Rotumääritelmä kertoo näin; Novascotiannoutaja on erittäin reipas, valpas ja päättäväinen. Kyllä, kyllä ja kyllä.

Tiltu on Täyden kympin tyttö, syntynyt kymmenentenä pentuna kello 10. Tiltu on Toiveiden Täyttymys, toivoin rotua vaihtaessani koiraa, jolla riittää vauhtia, joka sopii harrastuskaveriksi moneen menoon, on kooltaan hieman pienempi ja mies lisäsi toivovansa vähemmän karvaa - kaikki toiveemme täytettiin! Tiltu on pieni punainen vauhtihirmu, jolle mikään laji ei ole este eikä karvakaan menoa haittaa, valitettavasti.

Tiltu on vähän Tosikko, se joko on täysillä mukana tai ei ollenkaan, se ottaa asiat vähän liiankin tosissaan eikä ihan aina oikein ymmärrä huumoria. Tiltu on Tättärä, se tykkää toimia päällepäsmärinä ja osallistua kaikkeen mitä tapahtuu. Tiltu on Terävä- Tiltulta ei jää asioita huomioimatta, se pitää huolen pihapiiristään ja muistaa aina ilmoittaa, jos jotain epäilyttävää on näköpiirissä.

Tiltu on Touhukas, se rakastaa Toimintaa ja järjestää sitä tylsyyden hetkinä ihan itsekin. Tiltu on myös kettuTyttö, pieni, sievä ja vähän herkkäkin, mutta aina valmis kuin partiolainen.

Tiltu on Toimiva, kertoohan sen jo taipparituloskin. Tiltu tietää kyllä, miten Tolleri toimii, toteutus ei vain ihan aina ole sitä, mitä tuomarit odottavat. Tiltu on Tottelevainen, se harrastaa tottelevaisuuskokeita ja tottelee joskus vähän liiankin hyvin, Tiltu on helposti hallittavissa ja hillittävissä tarpeen tullen, toisinaan tarpeettomankin hyvin.

Tiltu on Tomera, se ei jää kenenkään jalkoihin ja kertoo kyllä oman tahtonsa selvin sanoin. Tiltu on myös Tasapainoinen, se osaa levätä kun on levon aika ja touhuta kun on toiminnan aika. Tasapainoinen oli Tiltun luonnetestinkin tulos, 170 pistettä.

Tiltu on Tarmokas Touhottaja, sen jalat on kiinnitetty jousilla eikä tule estettä eteen, jota Tiltu ei selvittäisi. Tiltu on Tiukka paketti, se hallitsee liikkeensä ja hillitsee mielensä, mutta paahtaa tuhatta ja sataa ja on täynnä Tulta ja Tappuraa silloin kun sitä tarvitaan - ja joskus vaikka ei olisi niin tarpeenkaan...

Tiltu on Tuloinen, mamman pieni sylihauva, joka hyppää jousilla syliin istumaan ja lakastaa lällyttelyä - sopivassa suhteessa. Titii pikku Tilliäinen, pieni punainen pörriäinen. Tituu tykkää ihmisistä ja hurmaa hymyllään pahimmankin vastustajan.

Tiltu on Täyttä Tavaraa!