Sitähän pikkupennun kanssa eläminen on, pissaa ja kakkaa :-) Vaikka Konsta hienosti käykin enimmäkseen ulkona kakalla, aina joskus tulee vahinkoja sisällekin. Pitkään luulin, ettei yhtään kakkaa ole tullut sisälle, kunnes totuus paljastui - saunan lauteitten alla oli sitten useampi pötkö... Ai niin ja yhtenä yönä meinasin tukehtua, kun Konsta väänti pendolinot sänkyni vieressä nukkuhäkkiin, ihanaa.

Pissiä tulee lammikko sinne ja toinen tänne, missä milloinkin Konstaa sattuu pissittämään. Pari ensimmäistä päivää tytöt (6v) olivat tosi tärkeinä ja innokkaina siivoamassa lammikot, nyt alkaa jo olla näkyvissä pientä kyllästymistä, äitikin saa siivota.

Mutta paitsi että pennun lirauksia siivotaan, ovat myös vanhemmat koirat antaneet kaikenlaista siivottavaa. Tiltuhan oksenteli uudenvuodenpäivän (syntymäpäivänsä siis) ja loppujen lopuksi tulin siihen tulokseen, että Konstahan se syypää oli. Konsta nuoleskeli isosiskon suupieliä ja kai se Tiltu on sitten niin kiltti ja äidillinen, että oksenti sitten Konstalle eväät, kun ei kerran mahankaan alta mitään irronnut. Nyt näyttäisi siltä, että ongelma on ohitettavissa eristämällä vanhemmat koiruudet syönnin ajaksi ja jälkeen Konstan ulottuvilta.

Ja kun Konsta kerran saa ruokansa joukkoon kaikenlaista herkkua (siis kaikki noutajat eivät ole ahneita, meillä ei näköjään kumpikaan punaturkki, olen äimistynyt), ajattelin olla kiltti ja antaa samoja makuja vanhuksillekin. Ja joo, Selman maha sitten ei kestä kermaviiliä eikä piimää - pari päivää on Selma juossut ulkona tunnin välein ja viime yönä oli tullut läjä lattiallekin.

Että pissaa, kakkaa ja oksennusta, sitä riittää :-)