Vietimme isännän (!!) kanssa antoisan päivän Messukeskuksen näyttelyn merkeissä, kiitos Viitakoirien. Paljon oli nähtävää ja puhuttavaa, kaikkien koiratapahtumien suolahan on se, että tapaa koiraihmisiä!Kiitos Miran huomautuksen, päivittelin linkki-laatikkoa. Huomasin muuten, että aika rajoittunut on rotuvalikoima, joiden sivustot kuuluvat suosikkeihini... Tollereiden lisäksi seurailen siis bordercollieita ja berninpaimenkoiria - äkkiä Sirpa tekemään kotisivut, että saan mukaan nahkojakin!

Tiltu sai tuliaisiksi pari uutta damia ja niitähän piti sitten käydä nakkelemassa. Damien noudoissa ja palautuksissa ei sitten mitään huomautettavaa, ihana Tiltu. Pentukin sai tuliaisiksi sorsan ;-)

Reissulla iski kuitenkin sellainen matkaväsymys, että tänä viikonloppuna jäi pentujen näkeminen väliin. Harmi sinänsä, sillä vasta viime viikolla iski mieleen, että nyt olisi ollut tilaisuus kuvata kolmen sukupolven nartut, Tiltu, Tiltun äiti Itu ja Tiltun mummo Rilla. Itu taitaa vaan ensi viikolla palata kotikonnuilleen ja jäi sitten sekin kuva ottamatta :-(