Aivan mahtava viikonloppu takana! Savon puolen tolleristit kokoontuivat Talluskylään ja koko viikonloppu treenattiin Rantasen Sannan johdolla. Paikka oli tilaisuuteen hyvä, järjestelyt mahtavat ja koulutus mainiota, joten eipä voi kuin kiitellä! Kiitokset erityisesti Katille ja Atille, Sannalle ja tietysti Ninalle, jonka ansiosta koulutukseen osallistuimme.

Tiltu toimi hyvin, nyt ei tarvinnut selitellä, miten se kyllä kotona osaa. Itse asiassa Tiltun palautukset lauantaina yllättivät minutkin... Ja paljon tuli oppia ja oikeaa asiaa. Aivan hyödyllisin neuvo oli olla pillittämättä Tiltulle heti riistalla, ihan itse olen syyllinen siihen, että se arpoo nostaisiko vaiko ei. Tiltu kun on niin kiltti ja kuuliainen, markkeeraukset nousevat hyvin, koska se tietää, että ne on tarkoituskin nostaa, mutta hakuruudussa etenkin Tiltu jää odottelemaan lisäohjeita, liian aikainen pillitys on ollut ikään kuin lupa nostaa löytö myös ylös. Harjoitusta harjoitusta... Ja ohjaajalle malttia olla kontrolloimatta koiraa liikaa.

Ja sitä intoakin löytyi lisää, vesityössä siitä ei ainakaan ole puutetta! Taisi olla Tiltun ensimmäinen lokkinouto vedestä, tyylipisteitä söi hiukan, kun tarttui lokkia siivestä ja lokin vartalo jäi Tiltun mahan alle. Mutta rantaan tuli sekin lintu ja toisella kertaa osasi jo ottaa paremman otteen.

Tollerileirin ilmoittautumisesta myöhästyin, treeniryhmät jo täynnä, harmi. Nyt olisi hirveä into päällä, tälläistä lisää!! Ja ne taipparitkin kenties jo tälle kesälle kiikarissa... Kanijälki on vielä täysin harjoittelematon osa-alue, ensi viikolla siis puput pääsee pakkasesta.

Ihania uusia tuttavuuksia viikonlopun saldona myös, terveisiä kaikille!