Koiraharrastus lepää laakereillaan, ulkona on niiin pimeää ja kylmää, mustaa ja märkää... Työpäivän jälkeen kun ei näe tehdä yhtään mitään. Mutta näytelmissä kävimme esiintymässä 18.11. Jyväskylässä. Tulos nyt ei päätä huimannut ja mitäpä muuta olisi voinut odottakaan, tuolla turkilla... Vallan mainiosti Tiltu kyllä täyttäisi kääpiökokoisen lyhytkarvaisen novascotiannoutajan rotumääritelmän edelleen :-) Arvostelu löytyy omalta sivultaan.

Näyttelypäivän onneksi kruunasi paitsi hyvä seura (kiitos Nina), myös törmääminen serkkuuni Jussiin ja vaimokkeeseensa Teijaan. Heidän upea Emminsä kun saavutti jo toisen cacibinsa!

Eilen sitten piipahdimme silmätarkastuksessa Kuopiossa ja täysin puhtain paperein :-) Samalla Tiltu kävi myös tutustumassa kaupunkiin mm. vierailemalla Kuopion torilla. Tiltun kanssa on helppo matkailla, mikään ei aiheuta ongelmia. Mukana oli myös Selma, siinä toinen varsin ongelmaton matkatoveri.

Illalla kävimme vielä tapaamassa uutta Urho-tuttavuutta ja Selma säikäytti meidät perusteellisesti joutumalla pieneen yhteenottoon Jaakko-hevosen kanssa. Selma onneksi selvisi vammoitta, vaikka oli jo välillä hevosen kaikkien jalkojen välissä, puri muuten hevosta jalasta! Siis ihan totta, meidän pikkupehmoSelma, liekö vanhuuden höperyyttään vai vain heikentyneen kuulonsa vuoksi kulkeutui hieman epäsosiaalisemman puoleisen hevosen tarhaan syömään herkkuja eikä päässyt enää tarhasta pois joutumatta kohtaamaan hevosta hampaasta jalkaan... Huhhuh.

Selma myös ajaa karvaansa niin, että melkein tukki tänään imurin. Näissä nartuissa ei tällä hetkellä kovin karva pesi...