Kävimme jälleen tokoilemassa, tällä kertaa Vimpelissä ja seuranamme jälleen supertsempparimme Sirpa ja Myy :-) Tuomarina toimi Salme Mujunen.

Taisin saada jännitykseni jotenkuten hallintaan ja sehän näkyy tuloksessa heti!

Luoksepäästävyys tietysti 10, muuta en epäillytkään.

Paikallaoloon osallistui kolme koiraa, joista yksi lähti heti ja toinen haukkui taukoamatta koko ajan. Tiltu kesti hienosti, vaikka pää oli tooodella korkealla ja koko koiran olemus erittäin terävä. Ohjaajalla polvet tärisi ja käsikin unohtui taskuun, josta kuulemma muuten olisi rokotettu, mutta suuren häiriön kestämisen vuoksi se tällä kertaa katsottiin läpi sormien...Paikallaolosta siis 10.

Taluttimessa seuraaminen alkoi taas sillä lailla, että hetken jo ajattelin "taas". Nuuskutusta ja väljyyttä, mutta loppua kohti parani kummasti. Alun huono kontakti, juoksun väljyys ja ohjaajan tekemä äääärettömän laaja täyskäännös (jotta en taas törmäisi koiraan!) pudottivat pisteet 7:n.

Vapaana seuraaminen huomattavasti parempaa ja mukavaa. Liekö ollut jotain vinoja perusasentoja tai väljyyttä vähän, pisteitä 9,5.

Maahanmenossa Tiltulle iski aikaviive, sekä maahanmeno-käskyä, että istu-käskyä seurasi muutaman sekunnin aikailu, toimi kuitenkin yksillä käskyillä ja pisteitä 8,5.

Luoksetulo aitoa Tiltua, hiukan vino perusasento, pisteitä siis 9,5.

Seisomisesta 9, enkä yhtään muista mistä piste meni. Todennäköisesti hiukan etenemää ja vino perusasento.

Estehyppy 10, tämän Tiltu taitaa.

Kokonaisvaikutuksesta saimme 10, kiva!

Tuloksena 185,5 pistettä eli ykköstulos, luokkavoitto ja kunniapalkinto, Jippii!

 

Selma on toipunut hyvin ja on taas oma iloinen itsensä, nyt on siis syytä olla iloinen!

 

Tutta