Uskomatonta mutta totta, Selma - joka on tähän asti juossut kerta vuoteen ja ollut muutenkin hormonitoiminnaltaan heikohko- päätti ettei ainakaan Tiltua huonommaksi jää ja teki juoksun heti Tiltun perään! Ja tällä kertaa väliä vain vajaa puoli vuotta. Näin sitä taitaa laumajärjestys säädellä hormonitoimintaakin.

Tiltu on sitten ilmoitettu ensimmäiseen tottelevaisuuskokeeseensa, tarttiskohan harjootella... Vai pidämmekö kiinni periaatteista "lahjattomat treenaa" ja "kyllä se kotona osaa"... Ei vaan, tästä se alkaa, kilpailu-ura nimittäin :-) Näyttelytoiminta on tänä kesänä jäänyt luvattoman huonolle, jotenkin 8-ryhmän näyttelyitäkin on ollut huonosti ja niihin joihin aioin mennä, unohdin ilmoittaa - niin, tai jouduimme jäämään "dopingin" takia pois. Ajoitus mättää nyt pahasti. Tosiasiassa Tiltulla ei ole juuri ollut sitä karvaakaan, sitkeästi se yrittää pysyä lyhytkarvaisen novascotiannoutajan rotumääritelmässä...  Hemuskalla turkkia riittää, vaikka pihakin on jo useaan kertaan koirankarvoilla päällystetty. Välillä ihmetyttää mistä sitä karvaa kultaisessa noutajassa riittää, aina vaan irrota asti.

Ai mutta, osallistuivathan koiruudet match shown lapsi ja koira-kilpailuun, varsinaiseen mätsäriin eivät (tuomari olisi saattanut olla hiukan puolueellinen :-) ). Tessa (kohta 5 v) esitti Selman tomerasti ja hienosti, Santeri (6 v)nyt ei oikein jaksa koirahommista innostua - tai ei ainakaan keskittyä...